قال به بخش مسابقه نوار اسلام  مي‌توانيد به سايت نوار اسلام  مراجعه كنيد 
و يا برروي لينك فوق هنگامي كه به اينترنت وصل هستيد كليك نماييد. 

بخش مسابقه نوار اسلام براى آزمايش معلومات شما عزیزان طراحی شده است.
براى مشاركت در اين مسابقه، اول نوع مسابقه را انتخاب كنيد و سپس نام و ايميلتان را بنويسيد تا بتوانيد با ديگران رقابت كنيد.

بخش مسابقه نوار اسلام در سه مرحله ابتدایی، متوسط و متقدم تنظیم شده است.<?xml version='1.0' encoding='UTF-8' standalone='yes' ?><html><body><a class="text" href="w:text:39.txt">مقاله هاى فارسى</a></body></html>مقاله هاى فارسى
http://www.islamtape.com/maqalahmenu.php

توجه:
جهت انتقال به بخش مقاله هاى فارسى  مي‌توانيد به سايت نوار اسلام  مراجعه كنيد 
و يا برروي لينك فوق هنگامي كه به اينترنت وصل هستيد كليك نماييد. روز عشاق (والن تاين)

الحمد لله و الصلاة و السلام علي رسول الله و آله و صحبه و بعد:

خداوند متعال مي فرمايد:
" فَإِنْ لَمْ يَسْتَجِيبُوا لَكَ فَاعْلَمْ أَنَّمَا يَتَّبِعُونَ أَهْوَاءَهُمْ ..." (القصص : 50)
"پس اگر پيشنهادت را نپذيرفتند و پاسخت نگفتند، بدان که ايشان فقط از هواها و هوس هاي خود پيروي مي کنند". 

رسول الله صلى الله عليه و سلم فرمودند: " من تشبه بقوم فهو منهم " (روايت احمد و ابوداود)، «هر کس شبيه قومي رفتار کند جزو آنها محسوب مي شود».
امروزه پيکره امت اسلامي به انواع بيماري ها مبتلا شده است، اين بيماري ها از هر طرف به اين امت هجوم مي آورند. بيماري جشن عيد کساني که خداوند بر آنها خشم گرفته است و نيز عيد گمراهان مانند روز عشاق، روز تولد، روز مادر و جشن هاي ديگر از آن جمله است.
جشن هايي که بسياري از جوانان دختر و پسر مسلمان را فريفته است. آنها اين روزها را جشن مي گيرند، به هم هديه مي دهند و با پوشيدن لباس هاي شبيه به لباس هاي دشمنان خداوند رحمن، تقليد از رفتارها و عادات آنها، فضاي گناه، فسق و فجور و ارضاي نفس، هوي و هوس در بين خود حمکفرما مي سازند. علاوه بر اينها انتشار رذايل در رسانه ها، ضعف ايمان، شيفتگي به همه چيزهايي که از سوي سرمداران فساد تزريق مي شود، ترديد پدران و مادران نسبت به قرآن کريم و احاديث رسول اکرم صلى الله عليه و سلم و عدم اجراي عملي اوامر الله و رسولش در درون خانواده به اين گونه رفتارهاي شيطاني دامن زده است. 
اي کسي که جزو امت محمد صلى الله عليه و سلم محسوب مي شوي، آيا منتظر هستي که روز عشاق (والن تاين) فرا برسد تا جشن بگيري؟ آيا اين جشن به خاطر عشق به الله و براي الله است؟ آيا اين جشن به منظور تجديد محبت پدر و مادر و مساکين است؟ آيا اين عشق به فضيلت مي انجامد؟ هرگز؛ اين نوع عشق راهي به سوي گناه، فجور و رذيلت است؟ چرا اين گونه عشق را از گمراهان (ضالين) مي آموزي که به خدا شرک مي ورزند و اخلاص را که يکي از شروط پذيرش عمل بندگان است، سرکوب مي کنند؟
خداوند متعال در اين باره مي فرمايد:"برخي از مردم هستند که غير از خدا، خدا گونه هايي را بر مي گزينند و آنان را همچون خدا دوست مي دارند..". (بقره /165)
اين نوع عشق و محبت عين شقاوت و بدبختي است و صاحبان اين عشق به عذاب الهي دچار مي شوند که عذاب پروردگار بسيار شديد است. 
چطور اين عشق را از مردماني مي آموزي که از رسول الله صلى الله عليه و سلم پيروي نمي کنند. 
مسلمان چگونه مناسبتي را جشن مي گيرد که خداوند و رسولش آن را مقرر نکرده اند بلکه مردماني آن را ايجاد کرده اند که براي ستم بر مستضعفان جهان با هم همکاري مي کنند، به سرزمينشان حمله ور مي شوند، خون هايشان را مي ريزند، زنانشان را بيوه و کودکانشان را يتيم مي کنند، اموالشان را به سرقت مي برند و از هيچ نوع جرم و جنايت، ظلم و فسادي روي زمين فروگذار نيستند. 
روز عشاق چه مناسبتي است که روابط ناسالمي را بين پسران و دختران که موجب غضب الله تعالي مي شود رواج مي دهد. خداوند درباره اين گروه مي فرمايد:"هنگامي که فرمان ما فرا رسيد، آن را زير و رو نموديم و آنجا را با گل هاي متحجر و پياپي سنگباران کرديم، سنگهايي که از سوي پروردگار تو نشاندار بودند، اين چنين سنگهايي از ستمکاران به دور نيست".(هود:82ـ 83)
اين چگونه مناسبتي است که عفت و حيا را مي کشد و روابط حرام را احياء مي کند، روابطي که بسياري از خانواده ها را از هم پاشيده و انواع بيمارهاي مهلک را در شرق و غرب منتشر کرده است. رسول اکرم صلى الله عليه و سلم در اين باره فرموده است:"پس از شرک به الله هيچ گناهي در نزد خداوند متعال بزرگ تر از ريختن نطفه مرد در فرج زن غير حلال او نيست". 
اعياد ساخته دست بشر اين گونه است. اگر چه مردم مغرب زمين از نظر پيشرفت به بالاترين درجه پيشرفت علمي و تکنولوژي رسيده اند، اما در عين حال به پايين ترين درجه انحطاط و از هم گسيختگي خانوادگي و روابط اجتماعي نيز نايل آمده اند. آنها در معايب و سنگدلي به اوج رسيده اند. پروردگار متعال مي فرمايد:"پس واي بر کساني که دل هاي سنگيني دارند و ياد خدا بدانها راه نمي يابد. آنان واقعا به گمراهي و سرگشتگي آشکاري دچارند".(زمر/22) 

براي چه در گمراهي آشکار؟
زيرا آنها راه و روش خود را دنبال کردند و از راه الهي به دور ماندند که اگر آن را پي مي گرفتند اين فرموده خداوند براي آنها محقق مي شد که:"اگر آدميان و پريان بر راستاي راه ماندگار بمانند، آب زياد و نعمت فراوان بهره ايشان مي گردانيم".(جن/16)

اي عزيز بدان!
ماه هايي که انسان به دست خود ساخته است با ماه هايي که الله تعالي به عنوان موسم عبادت قرار داده است بسيار متفاوت است. 
ماه ذي الحجه را که آفريدگار زمين و آسمان آن را مقرر فرموده مثال مي زنيم و به برخي از ثمرات و برکات آن که به ما ارزاني داشته است اشاره مي کنيم. 
در ماه ذي الحجه مسلمانان به سوي مکه مکرمه حرکت مي کنند، مسافت طولاني را مي پيمايند، رنج هاي سفر را متحمل مي شوند، خانواده و عزيزان خود را ترک مي کنند، دنيا و همه خوشي ها و لذت هاي آن را رها مي سازند تا با اداي فريضه حج خشنودي الله را کسب نمايند و پس از اتمام حج مانند کودکي که تازه از مادرانشان زاده شده اند پاک به ديارشان بازگردند. 
پيامبر اسلام صلى الله عليه و سلم در اين زمينه مي فرمايد:" هر کس حج را به جاي آورد در حالي زناکار و فاسق نباشد، مانند کسي است که تازه از مادرش متولد شده باشد. کودکي که به دنيا مي آيد پاک و مطهر است. قلب او از تمامي گناهان پاک است، نه همي و غمي دارد و نه کينه و شهوات حيواني، هنگامي که مرگ به سراغش مي آيد خداوند با قلب سليم او را وارد بهشت جاويدان مي کند. کودک بري از هر گونه گناه است، وجودش آرام و دلش سفيد و پاک از آلودگي هاي دنيوي همچون کينه، دروغ، نيرنگ، تکبر، شک، حسد، فريب و ظلم است، به جان و مال و آبروي مردم تجاوز نکرده است، از گناهان کبيره همچون زنا که موجب خشم پروردگار مي شود مبري است. مال مردم را به ستم نخورده است. خوشا به حال اين کودک که خداوند متعال زبان او را از نفرين، غيبت و سرزنش و شهادت دروغ، فسق و فجور پاک گردانيده است. صورتش نوراني است. هيچ کس از نگاه به او خسته نمي شود، او را در آغوش مي گيرند و بارها رويش را مي بوسند. کسي از او بدش نمي آيد. همه او را دوست دارند و با مهرباني با او رفتار مي کنند. پروردگار کودک را از کفر و گناهان کبيره و صغيره پاک گردانيده است.
عيد ذي الحجه با تمام اعياد امت هاي ديگر فرق مي کند، اين عيد داراي معاني متعالي است و ثمره زيبايي در پي دارد که در اعياد ديگر به دست نمي آيد؛ زيرا اين عيد از بزرگ ترين عبادات و مدارس تربوي است که محمد بن عبد الله صلى الله عليه و سلم فرستاده خداوند متعال و رحمت للعالمين معلم آن بوده است. 
ما در اين مدرسه با حقوق الله تعالي، حقوق والدين، همسايگان، مساکين و همه مردم آشنا مي شويم. در عيدمان برقراري روابط اجتماعي در طول سال را تجديد مي کنيم. صله رحم، ديدار با همسايگان و دادن هديه در اين عيد به اوج خود مي رسد و کودکان به انواع بازي هاي سالم مي پردازند که از برکت اين عيد سعيد فضايي مملو از عشق و محبت، وفا و صميمت و اخلاص حکمفرما مي شود. در اين عيد با انجام قرباني به پروردگار جهانيان تقرب مي جوييم و يکي از آيات و نشانه هاي الله تعالي را به ياد مي آوريم، قصه ابراهيم (ع) و رويايي را که ديده بود و واقعيت تسليم شدن، فرمانبرداري از الله تعالي، خشوع در برابر او و ترجيح دادن عشق و محبت الله را بر کسان ديگر که انس و جن از آن درس مي گيرند، متذکر مي شويم . ما نيز بايد جان و مال و هرچه را که در اختيار داريم براي کسب رضايت باري تعالي فدا کنيم. 
از داستان حضرت ابراهيم طاعت از الله تعالي و پدر و مادر را مي آموزيم، ياد مي گيريم که به خواست خداوند يکتا و بي همتا پس از هر سختي گشايشي است و همچنين مي آموزيم که انسان در دنيا در معرض امتحان و ابتلا است، اگر صبر کرد و بر دوستي الله و اطاعت از او ثابت قدم ماند، پروردگار قادر و توانا در دنيا و آخرت به او اجر مي دهد، کما اينکه حضرت ابراهيم پس از آنکه عاطفه پدري را فداي عشق و محبت الله کرد به جمله نيکوکاران که خداوند متعال به آنها بشارت داده است بهشتي را نصيب آنها مي کند که جويبارهايي در زير درختان آن جاريست و هميشه در آن جاويدان خواهند ماند، وارد شد. 
عيد قربان عيد رحمت، صدقه، نيکوکاري ، صله رحم و تعاون است. در آن مسلمانان به امتي واحده تبديل مي شوند. با هم متحد هستند و به هم دوستي و عشق مي ورزند. اين معاني دائماً بين کوچک و بزرگ، فقير و ثروتمند، سياه پوست و سفيدپوست و سرخ پوست تجلي مي يابد و تنها فرق آنها در تقواي آنهاست. 
عيد قربان عيد نشاط و شادي است که معاني عشق و مهرباني و شادماني در بين اقشار مختلف حاضر در جشن آن موج مي زند. آنها از هر گونه فسق و فجور و سرمستي به دورند، ناياب ترين صفات انساني و زيباترين احساسات نسبت به يکديگر در آن تجلي مي يابد. هنگامي که شادمان مي شويم فراموش نمي کنيم که در دنيا ملت هايي هستند که ناموسشان مورد تجاوز قرار گرفته، اموالشان به سرقت رفته است و در معرض نابودي قرار گرفته اند، فراموش نمي کنيم که برادران ما در فلسطين، عراق، افغانستان و کشورهاي ديگر همه روزه در برابر ديدگان جهانيان بي گناه کشته مي شوند. 
هنگامي که مسروريم و در امن و امنيت به سر مي بريم فراموش از ياد نمي بريم که کودکان برادرانمان جلوي چشمان آنها قرباني شده اند، خانه هايشان ويران گشته است و از سرزمين خود آواره شده اند. از ياد نمي بريم که صدها هزار زن و مرد و کودک و سالخورده و بيمار در فلسطين در زندان هاي اسرائيل ظالم اسيرند. 
هنگامي که خا